Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenbreda.nl


  Helderzienden hulplijn in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Adora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora

Hij is geweest, nadat hij vorig jaar met woede is weggegaan, zoals je weet onterecht, is hij afgelopen vrijdag toch weer geweest. Ik ben, zoals je gezegd heb, open en eerlijk geweest.

Lieve Adora, dank je wel voor je steun, en zoals altijd, je luisterend oor, je raad en de raad van jouw mooie gidsen en kaarten.

Je bent mijn engel op aarde. Liefs Chantalle.




Ervaring van Chantalle met helderziende Adora   Ervaring van Chantalle met helderziende Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Wat een lieve dame ze heeft zoveel gezegd dingen waar ik mij in kon plaatsen een lieve dame met een mooi hartje het is de moeite waard om met Adora in contact te komen. Je gaat zeker nog van mijn horen lieve schat. Ik wens jouw een fijne jaarwisseling.

Mvg,
Waterman en schorpioen
.




Ervaring van Angela met helderziende Adora   Ervaring van Angela met helderziende Adora   Ervaring van Angela geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  lieve Adora wat ben je goed zeg. Je pakte meteen de energie van de persoon op en de situatie waar hij in zit. Ook dat hij in een dip zit en nu aan de laatste zware stukken bezig is en dat hij dan terug positief is. Dan in het nieuwe jaar 2020 ons geluk gaat pakken en heel de wereld het dan mag weten. Mooie voorspellingen, waar ik ook weet dat het gaat gebeuren. Je bent ook nog een hele lieve vrouw Adora om mee te praten. Ik ga je vaker bellen Adora. Heel veel liefs van Willy.




Ervaring van willy met helderziende Adora   Ervaring van willy met helderziende Adora   Ervaring van willy geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Aroda
wat ben jij goed. De spijker op z'n kop zonder dat ik je vertelt hebt aan wie het heeft gelegen de verwijdering.
Tis nu afwachten wat 2020 mij gaat brengen, ik denk veel positiviteit zoals jij hebt voorspelt.

Je bent een prettig persoon om mee te praten. Ik geef je een 10.

Mijn dank is groot voor dit gesprek.




Ervaring van L met helderziende Adora   Ervaring van L met helderziende Adora   Ervaring van L geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Nog nooit meegemaakt wat nu gebeurt is, alles klopte wat je via je gisten doorgegeven werd. Ik ben er nog stil van. Mijn lief en ik hebben een geweldig tijd gehad en nu maar open op de volgende stap. Maar ik zal geduld hebben, zoals jij en jouw gidsen mij dat aangeraden hebben. En ik heb me aan mijn woord gehouden, en gedaan wat gedaan moest worden. Ook je kaarten gaven dit advies. WOW, ik ben er nog stil van (en geniet nog na). Dank je wel lieve Adora.




Ervaring van Chantalle met helderziende Adora   Ervaring van Chantalle met helderziende Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora,

Ik vind je adorabel, bevlogen, inlevend en een top medium . T zal nog wel een periode zwaar zijn, maar wij komen samen. Een 8 en een 9, dan weet jij wie wij zijn.Ontzettend veel dank voor jouw steun, so long. Xx.




Ervaring van joke met helderziende Adora   Ervaring van joke met helderziende Adora   Ervaring van joke geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  topper




Ervaring van anoniem met helderziende Adora   Ervaring van anoniem met helderziende Adora   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Ik heb net gebeld met MB, omdat ik in een situatie zat waar ik zelf niet meer uitkwam. Zij heeft mij goed geholpen en een heel duidelijk advies gegeven, waar ik weer mee verder kan.
Heel erg bedankt, ik voel me ontzettend opgelucht. Ik ben blij dat ik gebeld heb.




Ervaring van Renée Visser met helderziende Adora   Ervaring van Renée Visser met helderziende Adora   Ervaring van Renée Visser geplaatst op 8 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Direct en helder advies. Klopte helemaal.




Ervaring van stella met helderziende Adora   Ervaring van stella met helderziende Adora   Ervaring van stella geplaatst op 7 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Het was een groot succes, ik ben zo blij met haar sessie! Adora is heel precies in haar uitleg en ze heeft me echt zo goed verder geholpen in dat, wat ik op dit moment nodig heb. Haar hele aanpak is gewoon puur, duidelijk en zo eerlijk! Ik had al eerder bij twee andere mediums een sessie gehad, maar ben na die sessies iedere keer totaal in de war weer naar huis toe gekomen en wist niet meer waar ik in mijn leven stond. Ik wist dat het niet goed geweest is, en heb verder gezocht naar een echt goed medium. Gelukkig is Adora in mijn leven getreden en eindelijk voelde ik me in de goede handen! Na de sessie was ik heel rustig, EINDELIJK DUIDELIJKHEID! Dat heeft me een gevoel van geborgenheid gegeven waarvoor ik haar echt heel erg dankbaar ben! dus Adora is echt en een aanrader voor iedereen die ervoor open staat na haar ingaven te luisteren. Alles klopt precies wat ze doorgeeft. Ik bel je snel weer. Groetjes van Jolanda




Ervaring van Jolanda met helderziende Adora   Ervaring van Jolanda met helderziende Adora   Ervaring van Jolanda geplaatst op 7 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Adora is een TOP medium! ze heeft een heel groot bereik, is zuiver, oprecht duidelijk en weet echt contact te maken met die ander en met situaties. Dit kom je maar zelden tegen!
Liefs, Laura




Ervaring van Laura met helderziende Adora   Ervaring van Laura met helderziende Adora   Ervaring van Laura geplaatst op 3 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenbreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden