Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenbreda.nl


  Helderzienden hulplijn in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs Gert




Ervaring van Gert met helderziende Sid   Ervaring van Gert met helderziende Sid   Ervaring van Gert geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dankjewel voor het fijne gesprek vanmorgen om 01.00u (16/7) voor je duidelijke uitleg mbt mijn energiestroom dat op een ander niveau aan het openen is terwijl ik dacht dat ik stil stond. Dankjewel voor het helpen herstellen van mijn vertrouwen.




Ervaring van Monica met helderziende Sid   Ervaring van Monica met helderziende Sid   Ervaring van Monica geplaatst op 16 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met helderziende Sid   Ervaring van Nico met helderziende Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Ik heb twee keer gebeld.en ik was zo onder de indruk . De rust die je me gegeven hebt . Dank je wel voor dat wat je me door mocht geven .




Ervaring van Marit met helderziende Sid   Ervaring van Marit met helderziende Sid   Ervaring van Marit geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Je hebt het weer goed gezien Sid. Een aanrader voor iedereen die inzicht wil in de toekomst.




Ervaring van Janette met helderziende Sid   Ervaring van Janette met helderziende Sid   Ervaring van Janette geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Ik wil je bedanken voor je begeleiding en steun. fijn je weer aan de tel te hebben gehad .




Ervaring van Marc met helderziende Sid   Ervaring van Marc met helderziende Sid   Ervaring van Marc geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Voelt de situatie goed aan.
Vind Sid echt goed.

Liefs ,Bianca.




Ervaring van Bianca met helderziende Sid   Ervaring van Bianca met helderziende Sid   Ervaring van Bianca geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met helderziende Sid   Ervaring van E. met helderziende Sid   Ervaring van E. geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met helderziende Sid   Ervaring van Sanne met helderziende Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, bedankt voor je heldere en duidelijke voorspellingen . Jij bent echt een top medium.




Ervaring van Marianne met helderziende Sid   Ervaring van Marianne met helderziende Sid   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dank je wel lieve Sid. je hebt het altijd bij het juiste eind. Door jou krijg ik meer vertrouwen. Ben heel erg blij met jou op deze lijn.




Ervaring van Soraya met helderziende Sid   Ervaring van Soraya met helderziende Sid   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  lieve Sid, wij hebben elkaar tijd geleden gesproken. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Dankjewel Manuela.




Ervaring van Manuela met helderziende Sid   Ervaring van Manuela met helderziende Sid   Ervaring van Manuela geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Je bent een engel en sorry dat ik plotseling moest ophangen. Ik bel je gauw terug en vertel je de status.
Fijne nachtrust en bedankt voor je adviezen .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sid   Ervaring van Anoniem met helderziende Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid,

ik bel je al geruime tijd en je geeft me altijd een goed gevoel. Ik sta versteld van je voorspellingen . Respect.




Ervaring van Lizzy met helderziende Sid   Ervaring van Lizzy met helderziende Sid   Ervaring van Lizzy geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid, Het is altijd fijn om met jou een gesprek te hebben. Het heeft me even geduurd maar het was het wachten meer dan waard. Ik hou je op de hoogte hoe het verder loopt. Groetjes M.




Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M geplaatst op 2 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid is heel goed in mijn energie lezen. Heel wat kennis en inzichten. Een toeverlaat in deze moeilijke tijden.




Ervaring van Bo met helderziende Sid   Ervaring van Bo met helderziende Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Beste Sid, er is een voorspelling uit gekomen die jij een paar weken geleden had gezien, voorspeld. Je bent de beste.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sid   Ervaring van Anoniem met helderziende Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid
Dankjewel voor je mooie consult. je hebt me zo geraakt.Altijd fijne gesprekken,je bent voor mij in ieder geval een kanjer.

Peter.




Ervaring van Peter met helderziende Sid   Ervaring van Peter met helderziende Sid   Ervaring van Peter geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dank je Sid, voor je verhelderend gesprek en inzicht, heel fijn dat je een bevestiging kon geven over mijn verwachting en blijdschap. Liefs je collega Yvonne.




Ervaring van Yvonne met helderziende Sid   Ervaring van Yvonne met helderziende Sid   Ervaring van Yvonne geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Hartelijk dank Sid, ik vind jou het allerbeste medium, ongelooflijk hoe je precies ziet wat er speelt en dat je dat heel helder weet te verwoorden. Dat geeft inzicht en rust. Wat een bijzondere gave.

C.




Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met helderziende Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met helderziende Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  helaas vielen we weg. De minuten waren op maar heel erg dankjewel Sid voor het gesprek ik hoop dat ik hierin het middelpunt kan vinden.




Ervaring van a. warmink met helderziende Sid   Ervaring van a. warmink met helderziende Sid   Ervaring van a. warmink geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Beste Sid, ik ben heel blij met jou. Jij loodste mij van een diep dal naar weer stralen en de toekomst helder voor me zien. Dank je wel.




Ervaring van Bo met helderziende Sid   Ervaring van Bo met helderziende Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 6 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Hallo lieve sid, onwijs weer bedankt voor je inzichten. Ik ga aan de slag met jouw tips en vooral om naar het buitenland te gaan. Ik ga mijzelf eens op de nummer 1 plek zetten samen met mijn kind. Je hoort mij wel weer. Ik wens je een fijn weekend knuffels.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sid   Ervaring van Anoniem met helderziende Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met helderziende Sid   Ervaring van Barbara met helderziende Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Bedankt voor het verhelderende gesprek. Ik bel binnenkort zeker terug. Dank u wel voor de heldere inzichten, Marius.




Ervaring van Marius met helderziende Sid   Ervaring van Marius met helderziende Sid   Ervaring van Marius geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, Hartelijk dank voor uw heel goede reading. Ik waardeer het enorm. Dank je. Groet, Anouk.




Ervaring van Anouk met helderziende Sid   Ervaring van Anouk met helderziende Sid   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Zoveel wat je me vertelde is al uitgekomen. Dank je wel voor het geven van deze inzichten.

Liefs
Sophie.




Ervaring van Sophie met helderziende Sid   Ervaring van Sophie met helderziende Sid   Ervaring van Sophie geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.




Ervaring van Tessa met helderziende Sid   Ervaring van Tessa met helderziende Sid   Ervaring van Tessa geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Geweldig wat Sid kan zit soms uren te wachten, maar dat is het waard.
Dank je wel.




Ervaring van Jeanne met helderziende Sid   Ervaring van Jeanne met helderziende Sid   Ervaring van Jeanne geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Een zeer goede medium. Kan heel goed invoelen.




Ervaring van Ellen met helderziende Sid   Ervaring van Ellen met helderziende Sid   Ervaring van Ellen geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Hartelijk dank Sid voor je wijze en rustgevende woorden. Helaas waren mijn minuten op en konden we het gesprek niet afmaken.




Ervaring van anja met helderziende Sid   Ervaring van anja met helderziende Sid   Ervaring van anja geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met helderziende Sid   Ervaring van Asje met helderziende Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Heb je net gesproken, wilde je nog bedanken voor alles wat je me vertelde. Ik ga er zeker iets mee doen.
Groeten Katja.
.




Ervaring van Katja met helderziende Sid   Ervaring van Katja met helderziende Sid   Ervaring van Katja geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dank je wel Sid, je weet me altijd gerust te stellen.




Ervaring van Ingrid met helderziende Sid   Ervaring van Ingrid met helderziende Sid   Ervaring van Ingrid geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenbreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden