Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenbreda.nl


  Helderzienden hulplijn in Breda.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Breda helderziende Nina  - bladzijde 1
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Janneke
  Ervaring met helderziende Janneke
  Mevrouw Janneke heb ik ervaren als een warm liefdevol en oprecht persoon. Iemand die met alle plezier graag mensen helpt en de spirituele kracht geeft. Zij luistert aandachtig en laat je ook echt uitpraten iemand die zo goedhartig is en het gevoel heeft voor een ander waardoor ik zelf mocht ervaren dat ze in mij echt voelde en alles vanuit haar hart wilde geven dat ook echt ten goede kwam.Ben haar zo dankbaar voor al haar goede en oprechte hulp en kan vanuit mijn hart in haar geloven!

Warme groetjes Winod




Ervaring van Winod met helderziende Janneke   Ervaring van Winod met helderziende Janneke   Ervaring van Winod geplaatst op 14 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Janneke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Na wat wikken en wegen heb ik vorige week toch de tel. gepakt en een consult met Olga gehad. Net zoals zoveel mensen heb ook ik mijn rugzakje die je de persoon maakt die je nu bent. Olga is een persoon die erg goed luisterd en advies en je inzicht geeft in de keuzes die men maakt.Voor mij was het een zeer prettig gesprek wat mij inzicht heeft gegeven over mijn vriend,kids en beslissingen die ik heb moeten nemen. Olga bedankt en ik zal je zeker weer bellen. M.V.G.Louise.




Ervaring van Louise met helderziende Olga   Ervaring van Louise met helderziende Olga   Ervaring van Louise geplaatst op 16 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Super!
Deze dame heeft een gave! Bedankt :-) Lies




Ervaring van Lies met helderziende Olga   Ervaring van Lies met helderziende Olga   Ervaring van Lies geplaatst op 18 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Ik heb een goed gesprek gehad met Olga. En ben zeer zeker verder gekomen. Ik geloof echt wat ze mij verteld heeft. En het was net alsof zij mij jaren kent.

Olga ik zal je zeer zeker een keer weer terug bellen, en vragen voor raad en daad. bedankt.

groetjes Joan





Ervaring van joan met helderziende Olga   Ervaring van joan met helderziende Olga   Ervaring van joan geplaatst op 21 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Hartelijk dank Olga voor uw open gesprek met me, geeft me heel veel deugd gedaan en heb nu een inzicht over mijn hele situatie, bedankt voor uw eerlijkheid, groetjes Siska





Ervaring van Siska met helderziende Olga   Ervaring van Siska met helderziende Olga   Ervaring van Siska geplaatst op 23 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Kan niet geloven hoe goed het weer gaat in mijn relatie sinds ik je gebeld heb! Het lijkt wel een mirakel! Bedankt voor het advies, Olga!





Ervaring van lies met helderziende Olga   Ervaring van lies met helderziende Olga   Ervaring van lies geplaatst op 25 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Frits
  Ervaring met helderziende Frits
  Bedankt voor je eerlijke en helende gesprek, Frits, je bent een aanrader !




Ervaring van tinneke met helderziende Frits   Ervaring van tinneke met helderziende Frits   Ervaring van tinneke geplaatst op 27 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Bedankt Morgane voor het prettige consult, u hebt me echt heel goed geadviseerd en me er terug bovenop geholpen ik bel u zeker nog eens!

Met Vriendelijke Groeten,
Anneke!




Ervaring van Anneke met helderziende Morgane   Ervaring van Anneke met helderziende Morgane   Ervaring van Anneke geplaatst op 29 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Corina
  Ervaring met helderziende Corina
  beste Corina
wat heb ik veel aan je gehad,je kon mij presies vertellen hoe mijn vader en moeder er uitzagen en je wist mij te vertellen van de afspraak die ik had met mijn vader,ook over iemand die voor mij een tweede moeder is geweest ik vind je heel erg goed ,en een prettig mens om mee te praten ik weet dat ik je zeker weer zal bellen je hebt mij weer de moed gegeven om weer verder te gaan in wat voor mij ook heel belanrijk is n.l. mijn werken ik weet het nu wat ik in de toekomst zal gaan doen
je bent een kanjer heb nooit geweten dat die mensen er bestaan je bent voor mij mijn gids en ik bedank je tot bels zal k zeker doen





Ervaring van greta met helderziende Corina   Ervaring van greta met helderziende Corina   Ervaring van greta geplaatst op 13 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Beste Olga,
Bedankt voor al je hulp deze zomer. Jij bent de beste. Door jou heb ik een leuke kerst gehad. En hoop voor de toekomst




Ervaring van ria met helderziende Olga   Ervaring van ria met helderziende Olga   Ervaring van ria geplaatst op 31 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Geweldig wat je gedaan hebt. Door mijn gesprek met jou heb ik wat rust gekregen. En ja, je had het helemaal goed wat er met mijn zoontje was gebeurd. Je zei dat een zeker iemand kontakt op zou nemen met me tijdens oud en nieuw. Je had gelijk. Het voelt goed allemaal.
Dank je wel.





Ervaring van Colette met helderziende Olga   Ervaring van Colette met helderziende Olga   Ervaring van Colette geplaatst op 3 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Ik wil je bedanken omdat je zo goed kan luisteren en een deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen, je bent een steun en toeverlaat geworden!




Ervaring van Geertje met helderziende Morgane   Ervaring van Geertje met helderziende Morgane   Ervaring van Geertje geplaatst op 5 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Wat fijn jouw eens een berichtje te kunnen sturen.
Was de laatste tijd echt de weg kwijt maar omdat ik met jou gesproken heb is een zware last van mijn schouders gevallen, Jouw luisterend oor, jouw rustige stem de manier hoe je met mij sprak Ik had het echt nodig.
Dank je wel je bent echt Fantastisch
.
Met Lieve Groet,

Erwin




Ervaring van erwin met helderziende Olga   Ervaring van erwin met helderziende Olga   Ervaring van erwin geplaatst op 7 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Je bent een speciale en lieve vrouw, je hebt me heel goed geholpen, ik bel je regelmatig eens en je bent altijd even vriendelijk. Je bent uitzonderlijk goed,
liefs Clara xxx




Ervaring van Clara met helderziende Morgane   Ervaring van Clara met helderziende Morgane   Ervaring van Clara geplaatst op 9 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  lieve morgane,

bedankt voor uw hulp, je bent echt meelevend en hulpvaardig,je kan heel goed luisteren, je bent een topper !!
superbedankt om elke keer aandacht te schenken aan mijn probleempjes, doei xxx




Ervaring van Dorothy met helderziende Morgane   Ervaring van Dorothy met helderziende Morgane   Ervaring van Dorothy geplaatst op 11 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Dank je wel voor alle inzichten die jij mij de afgelopen maanden hebt gegeven. Vanaf het begin heb je gelijk gehad en gekregen. Je woorden hebben me de extra kracht gegeven die ik nodig had.

Liefs,
Jen





Ervaring van jen met helderziende Olga   Ervaring van jen met helderziende Olga   Ervaring van jen geplaatst op 13 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Na ons telefoongesprek van vanmiddag heb je me inderdaad de moed gegeven om Vic te bellen.
En inderdaad hij was ontzettend enthousiast.
Ik wil je bedanken hiervoor.

Je bent een topper.
Lieve groet Irma





Ervaring van Irma met helderziende Olga   Ervaring van Irma met helderziende Olga   Ervaring van Irma geplaatst op 16 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Dank je wel voor je luisterend oor. Weet me altijd weer een positief gevoel te geven.
En ik heb er vertrouwen ins al is het soms moeilijk. Maar je hebt me vaker wat gezegd en het is altijd uitgekomen.

Liefs Colette




Ervaring van colette met helderziende Olga   Ervaring van colette met helderziende Olga   Ervaring van colette geplaatst op 18 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Dank je wel! Ik heb je net gesproken en je hebt me weer even op het goede spoor gezet. Liefs Cindy




Ervaring van Cindy met helderziende MB Rhais   Ervaring van Cindy met helderziende MB Rhais   Ervaring van Cindy geplaatst op 20 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga is een dame met zeker een echte gave. Ze heeft me veel positieve energie gegeven zodat ik nu weer een gelukkig leven kan leiden. Ik heb een tijd gedacht dat ik lichamelijk ziek was, maar dankzij haar ben ik erachter gekomen dat het hyperventilatie was. Ik had hierdoor ook moeite naar plekken te gaan met veel mensen. Nu eindelijk kan ik weer aan alles meedoen. Sinds gisteren voelde ik me eindelijk helemaal goed op drukke plekken. Ik kan eindelijk weer maximaal lol maken. Ik heb Olga verschillende keren en gebeld en alles is uitgekomen (op hetgeen is gezegd in het laatste gesprek dan na sommige dingen zullen nog moeten komen waarschijnlijk). Olga bedankt en ik zal je zeker nog eens bellen over een tijdje




Ervaring van Eddy met helderziende Olga   Ervaring van Eddy met helderziende Olga   Ervaring van Eddy geplaatst op 22 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik zag het even niet meer zitten na mijn scheiding, fijn dat jij er was. Zie de zaken net even anders nu en kan er weer tegen aan. Je zegt dat God je werkgever is (moest daar om lachen) maar ik geloof het wel. Bedankt vero !




Ervaring van Vero met helderziende MB Rhais   Ervaring van Vero met helderziende MB Rhais   Ervaring van Vero geplaatst op 24 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roos
  Ervaring met helderziende Roos
  Ik heb je al vaker gebeld en wat jij zegt is waar en komt uit.Je vertelde me over een bepaald persoon dat je helemaal geen toekomst zag met mij en hem van zijn kant...en het kwam ook meteen uit want hij beeindigde de dag erna onze vriendschap/prille relatie.
Ik heb je nu geraadpleegd over een ex die ik weer ga ontmoette en je kon er heel veel over vertellen.
Bedankt voor alles en ik zal je zeker laten weten hoe onze nieuwe ontmoetingen zijn verlopen. Jij zag een nieuwe kans, nieuwe liefde. En ik zal je laten weten of het uitkomt.

Je bent een topper.






Ervaring van joyce met helderziende Roos   Ervaring van joyce met helderziende Roos   Ervaring van joyce geplaatst op 26 juni 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  bedankt Olga, voor het geven van een beter inzicht in men moeilijke situatie, het gaf een hele opluchting te weten dat er de berg van hindernissen toch de zon weer zal schijnen , groetjes Debbie




Ervaring van debby met helderziende Olga   Ervaring van debby met helderziende Olga   Ervaring van debby geplaatst op 3 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik kan nog niet geloven dat ik inderdaad een andere woning heb gevonden. Je bent een schat, een licht in het donker !
Mijn dank is groot
Denise




Ervaring van denise met helderziende MB Rhais   Ervaring van denise met helderziende MB Rhais   Ervaring van denise geplaatst op 5 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoja
  Ervaring met helderziende Zoja
  wil u laten weten dat ik Zoja een heel sterke dame eigenlijk juffrouw noem hoor ,zomaar zonder kaarten de juiste dingen zeggen amai,dat vind ik pas spiritueel zijn en de juiste dingen voelen ben nogal vrij kritisch dikke proficiat





Ervaring van Myriam met helderziende Zoja   Ervaring van Myriam met helderziende Zoja   Ervaring van Myriam geplaatst op 7 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blavatski
  Ervaring met helderziende Blavatski
  ik had veel vragen , ik was verheugd dat je me zoveel kon meegeven heel erg bedankt





Ervaring van Karin met helderziende Blavatski   Ervaring van Karin met helderziende Blavatski   Ervaring van Karin geplaatst op 9 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Dank je wel voor de goede raad.
Frappant met het contact met mijn overleden moeder en die kamerplant.
Ik heb de plant direct water gegeven, hij stond kurkdroog.
Ik wist niet dat het echt was dat men kon communiceren met de overledenen.




Ervaring van Michelle met helderziende MB Rhais   Ervaring van Michelle met helderziende MB Rhais   Ervaring van Michelle geplaatst op 11 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Langs deze weg wil ik MB Rhais heel fel bedanken!
Zij is een echte topper moet ik zeggen! Een echte aanrader !! Ze wist zeer goed waar mijn probleem lag en ze heeft mij duidelijk gemaakt hoe het verder zal verlopen.
Liefte MB Rhaise je zult zeker nog van mij horen..




Ervaring van Angel met helderziende MB Rhais   Ervaring van Angel met helderziende MB Rhais   Ervaring van Angel geplaatst op 14 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Bedankt voor uw goede raad, ik ben er zeer blij en ga er ook zeker wat mee doen! het heeft me weer kracht gegeven en veel bevestigingen.
Nogmaals heel erg bedankt!
Liefs Sanne




Ervaring van Sanne met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sanne met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sanne geplaatst op 16 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik stond er sceptisch tegen over maar kan na het consult met jou wel zeggen dat mijn ogen open gingen. Met stomme verbazing luisterde ik naar mijn arts die me feliciteerde met mn zwangerschap. Ik wist nergens van. Ik dacht onmiddellijk aan je woorden dat er een kind in mijn energie lag. Opmerkelijk want ik mag dan wel blij zijn ermee, wij hadden geen plannen. Je bent een heerlijke diepzinnige vrouw MB en het is een voorrecht je te mogen kennen




Ervaring van Lily met helderziende MB Rhais   Ervaring van Lily met helderziende MB Rhais   Ervaring van Lily geplaatst op 18 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roos
  Ervaring met helderziende Roos
  Wat Roos zegt is allemaal echt !
ze kan zelfs dingen uit je jeugd vertellen die niemand weet.
Roos is echt een bezoekje waard




Ervaring van nicole met helderziende Roos   Ervaring van nicole met helderziende Roos   Ervaring van nicole geplaatst op 20 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane,
Elke keer als ik jou bel, geef je me de juiste raad en advies, je luistert geduldig,je voelt alles goed aan, je bent een kanjer. Tot later, kussen koosje




Ervaring van koosje met helderziende Morgane   Ervaring van koosje met helderziende Morgane   Ervaring van koosje geplaatst op 22 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Dank je wel voor al je advies en onze gesprekken.
Vakantie alleen met de kids heeft me goed gedaan.

Liefs R





Ervaring van R met helderziende Olga   Ervaring van R met helderziende Olga   Ervaring van R geplaatst op 24 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Frits
  Ervaring met helderziende Frits
  je bent een topper, dankje voor je aardse wijsheid je hebt dit engeltje weer terug op de grond gezet:-)

tot gauw weer:-)




Ervaring van daniel met helderziende Frits   Ervaring van daniel met helderziende Frits   Ervaring van daniel geplaatst op 27 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  lieve olga, bedankt voor t gesprek, t heeft me heel goed gedaan. ik ga ervoor en heb vertrouwen in een goede afloop. ik spreek je snel weer xxx






Ervaring van Natascha met helderziende Olga   Ervaring van Natascha met helderziende Olga   Ervaring van Natascha geplaatst op 29 juli 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenbreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden